شیرینی کرکی اصفهان

 در این مقاله، قصد داریم یکی از شیرینی‌های بسیار معروف این خطه به نام شیرینی بهشتی یا کرکی را به شما معرفی کنیم. امید است که با بیان نحوه پخت این خوراکی خوشمزه شما هم بتوانید آن را با دستان هنرمند خود تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.

 شیرینی کرکی اصفهان
طرح های مختلف شیرینی کرکی اصفهان

مواد اولیه لازم برای تهیه شیرینی کرکی اصفهان

  • آرد برنج: ۲۰۰ گرم
  • پودر بادام: ۱۰۰ گرم
  • پودر کاکائو: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • آرد نخودچی: ۷۵ گرم
  • آرد سفید: ۲۵۰ گرم
  • روغن جامد: ۲۵۰ گرم
  • پودر پسته: ۱۰۰ گرم
  • زعفران حل‌شده: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • پودر قند: ۲۰۰ گرم
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی کرکی اصفهان

ابتدا روغن را آب کرده و داخل یخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد. سپس، آن را به همراه پودر قند با همزن برقی (دور تند) کاملاٌ می‌زنیم تا سفت و صاف شود. پودر وانیل را اضافه کرده و باز هم در حدود ۱ دقیقه مواد را می‌زنیم.

در مرحله بعد، بدون استفاده از همزن و به‌آرامی آرد را بعد از الک کردن با بقیه مواد مخلوط می‌کنیم. در انتها، روغن جامد را اضافه کرده و خمیر به‌دست‌آمده را به ۳ قسمت تقسیم می‌کنیم. به یک قسمت پودر کاکائو، به دیگری زعفران حل‌شده و تکه آخر را سفید باقی می‌گذاریم.

سپس، داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی‌ها را با رعایت فاصله کمی از قیف رد می‌کنیم. سینی را داخل فری که از قبل بر روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم. شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن، آن‌ها را داخل ظرف موردنظر چیده و سرو می‌کنیم.

تصاویر شیرینی کرکی اصفهان

 شیرینی کرکی اصفهان
شیرینی کرکی اصفهان در دو طعم
 شیرینی کرکی اصفهان

بیشتر بخوانید…

5/5 - (1 امتیاز)
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.