پولکی

پولَکی یکی از سوغاتی‌ها و شیرینی‌های معروف اصفهانی است. برای تهیه این شیرینی مقداری شکر را با نصف مقدار شکر آب و اندکی سرکه سفید مخلوط کرده و به مدت ۴۵ دقیقه روی اجاق می‌گذارند تا طلائی رنگ شود و بعد با قاشق آنها را روی سینی می‌ریزند و صبر می‌کنند تا سفت شود.از افزودنیهای دیگری مثل زعفران، لیموی عمانی خرد شده، پسته، کنجد، پودر نارگیل و… هم در مایع آن می توان استفاده کرد. البته این یکی از روشهای خانگی تولید پولکی است.روشهای تولید صنعتی و کارگاهی آن متفاوت است.

پولکی  پولکی

Rate this post
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.